VriendenLoterij

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds ontvangt cheque van de VriendenLoterij tijdens het Goed Geld Gala 2019 uit handen van ambassadeur Irene Moors. Foto: Roy Beusker Fotografie

Steun van de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt het Yvonne van Gennip Talent Fonds en Yvonne steunt de goede-doelen-loterij als vriend.  Yvonne: "Dankzij de VriendenLoterij kan het Yvonne van Gennip Talent Fonds veel talenten helpen die anders door onvoldoende financiën af moeten haken. Daar zijn wij heel blij mee. Talent mag immers niet verloren gaan om financiële redenen."

Speel mee met de VriendenLoterij en steun het Yvonne van Gennip Talent Fonds

Van de inkomsten van de VriendenLoterij geeft de loterij 50%, te weten ruim € 61,1 miljoen in 2019, aan goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Deelnemers aan de loterij kunnen daarbij zelf aangeven welk doel ze willen ondersteunen. Bij een inschrijving via deze link gaat minimaal 40% van uw lot direct naar het Yvonne van Gennip Talent Fonds. In 2020 wordt een afdrachtspercentage van 45% gehanteerd door de VriendenLoterij. De lotprijs is dan € 14,- per trekking.

Dankzij de bijdragen van de deelnemers aan de VriendenLoterij kan het Yvonne van Gennip Talentfonds jaarlijks vele talentvolle sporters ondersteunen. Zo worden kinderen met sportambities binnenboord gehouden en krijgen zij de kans hun grote droom werkelijkheid te laten worden.

 

Lees meer over Yvonne als vriend van de loterij op de website vande VriendenLoterij. Of nog beter, speel mee met de VriendenLoterij en steun het fonds.

Uitreiking cheques

Op 27 mei ontvingen op het hoofdkantoor van de VriendenLoterij 40 talenten uit verschillende takken van sport een bijdrage uit het Yvonne van Gennip Talent Fonds, dat hiervoor € 29.250 beschikbaar stelde. Lees meer over deze uitreiking >>